12.4.2017

Kuka voisi kellot seisauttaa





Aika se vaan tahtoo kulua koko ajan nopeammin. Siitä on jo melkein kuukausi, kun tehtiin reissu Belgiaan, jossa vierailtiin kolme kaupunkia: Antwerp, Leuven, Brugge ja Ghent. Jokainen noista oli näkemisen arvoinen ja Belgiakin tuntuu nyt vähän tutummalta. Brysselissä olisi vielä jossain vaiheessa tarkoitus vierailla.

Belgian reissun jälkeen viikot kuluivatkin lähinnä kouluhommien ja Netflixin parissa. Ensimmäinen jakso päättyi täällä viime viikolla, ja sen myötä deadlinet kolkuttelivat mukavasti. Kaiken sain kuitenkin tehtyä ajoissa, nyt vain toivotaan, että tarpeeksi hyvin. Ensi viikolla alkaa uusi jakso ja uusi kurssi, joka vaikuttaa jo etukäteen huomattavasti haastavammalta kuin viime jaksossa käymäni kurssi. Aika näyttää, selviänkö.

Viime viikon perjantaina junailin Amsterdamiin pitkästä aikaa, koska sain kaksi ihanaa ystävääni Suomesta käymään. Vietettiin muutama päivä damissa, käveltiin ihan järkyttävästi ja naurettiin typerille jutuille. Junamatka Amsterdamiin ei muuten ollut niin yksinkertainen kuin sen kuuluisi olla (yksi juna, 2h 20min), sillä pääsin perille vasta neljän eri junan, yhden bussin, ja neljän tunnin jälkeen. Yksi junista oli tosin väärä, mutta joka tapauksessa luotto oli mennä täysin Hollannin junaliikenteeseen... Maanantaina palasin kuitenkin takaisin Maastrichtiin ongelmitta, ja nyt olen vain koomannut täysin uupuneena reissusta. Huomiseksi on kuitenkin varattu liput Lontooseen pääsiäiseksi, joten kauaa en ehdi makoilla. Takaisin palailen sunnuntaina, ja maanantain ehdin vielä rauhoittua ennen kuin tiistaina sitten koulu jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti